Norvegji | Breivik kërkonte të vriste qeveritarët

alt

“Objektivi i parë ishte të vrisja të gjithë qeveritarët norvegjezë duke përfshirë dhe kryeministrin”, deklaroi ekstremisti i së djathtës në ditën e katër të procesit të tij.

Advertisement