Njoftimi me rëndësi nga TIA për ata që udhëtojnë drejt Turqisë: Duhet të plotësojnë këtë formular

Pasagjerët që udhëtojnë drejt Turqisë, do duhet të plotësojnë një formular para nisjes, në të kundërt do ti refuzohet hyrja për në shtetin turk. Tirana International Airport njofton të gjithë pasagjerët shqiptarë që zgjedhin të udhëtojnë drejt Turqisë, duhet që 72 orë para udhëtimit të plotësojnë formularin e Hyrjes të Ministrisë së Shëndetësisë të Turqisë në këtë adresë: https://register.health.gov.tr/. Ky formular më pas duhet të paraqitet në format elektronik ose të printuar gjatë Check-in.

Njoftimi i plotë: 

Advertisement

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë drejt Turqisë
Sipas njoftimit të autoriteteve turke, pasagjerët që udhëtojnë për në Turqi (përveç atyre që janë tranzit dhe nën moshën 6 vjeç), duhet të plotësojnë Formularin e Hyrjes të Ministrisë së Shëndetësisë të Turqisë në faqen: https://register.health.gov.tr/

Njoftimi me rëndësi nga TIA për ata që udhëtojnë
Formulari plotësohet 72 orë përpara udhëtimit dhe duhet të paraqitet në format elektronik ose të printuar gjatë Check-in.
Pasagjerët që nuk plotësojnë këtë formular do ti refuzohet hyrja për në Turqi, njoftojnë autoritet Turke.
Ju faleminderit për bashkëpunimin,
Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës.

Njoftimi me rëndësi nga TIA për ata që udhëtojnë

Njoftimi me rëndësi nga TIA për ata që udhëtojnë