“Io si”, kënga e Laura Pausini kolonë zanore e filmit me Sofia Loren në Oscars

Këngëtarja italiane e ka xhiruar live momentin e pritjes dhe kur dëgjon titullin e këngës së saj bashkë më të bijën dhe bashkëshortin hidhen përpjetë nga gëzimi.

“Io si” është një kengë e bukur dhe që u zgjodh edhe në filmin ku luan Sophia Loren me regjisor të birin e saj.

Advertisement

“Io si” trajton temën e përfshirjes dhe dhënies së shpresës për të gjithë sidomos gratë.

 

Ja tek e keni dhe këngën 🙂