Mbrëmja e djeshme për Bleonën ka qenë një nga më të bukurat të jetës dhe karrierës së saj.

Përmes Instagramit, këngëtarja ka publikuar dy foto në të cilat ka treguar se ka performuar me grupin e famshëm “Gypsy Kings”, në Las Vegas.

Advertisement

Të gjithë me siguri keni dëgjuar hitet e tyre si “Bamboleo”, “Djobi Djoba” apo “Trista Pena”.