Një koncert live online

Në 17 Nëntor, duke filluar prej orës 23:00 Mary do të performojë jo vetëm këngët e reja por edhe materialet nga albumi i saj i jashtëzakonshëm i 1994-ës MY LIFE. “Do të performojmë të gjithë këngët e MY LIFE dhe me të mbaruar ato do të hidhemi tek MY LIFE II”,- ka thënë artistja. Ky është një rast që s’duhet humbur. Fatkeqësisht VEVO shpesh e ndalon transmetimin eventeve të rëndësishme në territorin tonë shqiptar, shpresojmë që të mos jetë ky njëri syresh.