Një gabim “i vogël”

    E gjithë kjo ka ndodhur për faj të një gabimi drejtshkrimor. Filxhanët shiteshin me 10 $ australianë dhe kishin fytyrën e qeshur të Presidentit amerikan e përbri një urim mirëseardhjeje për “BARRACK Obama” në vend të Barack Obama. Para se të zbulohej gabimi trashanik, ishin shitur vetëm 2 filxhanë të cilat me siguri do të ngjallin kureshtjen e koleksionistëve. Një gabim ky vërtetë i sikletshëm.

    Advertisement