LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 08: Singer Nicki Minaj attends The 57th Annual GRAMMY Awards at the STAPLES Center on February 8, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Nicki Minaj gjithmonë ka arritur të tërheqë vemendjen, jo vetëm nëpërmjet këngëve të saj por më tepër nëpërmjet formave bombastike.

Ajo nuk e ka pasur aspak problem t’i tregojë ato në rrjetet sociale dhe në revista të ndryshme. Së fundmi ka qenë pikërisht një foto që ka bërë xhiron në internet. Shpesh 1 Nicki është e papërballueshme, po 3 Nicki në një foto të vetme i përballoni dot? Këtë e gjeni në kopertinën e “Paper”. Jemi mësuar se ajo një herë tregon të pasmet, një herë gjoksin e në tjetër foto fytyrën, por këtu mund t’i gjeni të gjitha!

Kjo foto është quajtur “Minaj a trois” dhe ne nuk e kishim parë kurrë më parë nga ajo.