Tuna dhe Patrisi nuk para flasin për lajmet që dalin lart e poshtë lidhur me një ndarje të mundshme rreth tyre, por e tregojnë në një tjetër formë. 

Gjithsesi, zërat se ata të dy janë ndarë, çifti i ka hedhur posht vetëm me një foto. Tuna ka publikuar në Snapchat një foto me Patrisin ku të dy shfaqen pranë njëri-tjetrit, të përqafuar në New York.

Advertisement

Tuna shkruan bashkangjitur fotos, “Nga Times Square me dashuri”. Ata jo vetëm që nuk janë ndarë, por edhe po shijojnë disa ditë pushimesh në SHBA.