NEW MUSIC | Zara Larsson – “Don’t Worry Bout Me”

Zara Larson publikon singëllin e radhës. Publikuar nën etiketën Record Company TEN dhe Epic Records, ky është singëlli i dytë nga albumi i ardhshëm i këngëtares. Larsson e shkroi “Don’t Worry Bout Me” së bashku me Tove Lo, Rami Yacoub, Linnea Södahl, Whitney Phillips dhe The Struts (producent i këngës).