NEW MUSIC | Jonas Blue – “What I Like About You” ft. Theresa Rex

What I Like About You” është një këngë e realizuar nga DJ Britanik dhe producenti Jonas Blue me vokal të këngëtares daneze Theresa Rex. Kënga u shkrua nga  Lene Dissing, Peter Bjørnskov dhe Jonas Blue.