NEW MUSIC : YUNGBLUD, Halsey – “11 Minutes” ft. Travis Barker

Një panoramë e lidhjeve të kohëve moderne. Një histori që tregon një tragjedi perfekte. Këta tre artistë na kujtojnë se shpesh mendojmë dhe fokusohemi tek ajo se që do të ndodhë më pas duke mos parë ato që kemi para syve…

Ndonjëherë i kuptojmë gjërat vetëm pasi i humbim 🙁