New Music | WILLOW, Avril Lavigne – “G R O W” ft. Travis Barker

Willow Smith ka publikuar videon për G R O W në bashkëpunim me Avril Lavigne dhe Barker. 

Kënga është pjesë e albumit më të fundit të Willow’s  “lately i feel EVERYTHING”, album i cili shënon një tranzicion në  pop-punk për muzikanten 20 vjeçare.

Bateristi legjendar i  Blink-182 dëgjohet mjaft mirë në këngë teksa në video shfaqet Willow and Avril nëpër qytet teksa këndoj për të rigjeturit e vetes dhe të shëruarit nga gabimet e së shkuarës. Për më tepër ja tek e keni 🙂

Advertisement