Kush do të jetë “James Bond” i radhës pas Daniel Craig?

Pas suksesit të “No time to die”, James Bond do të rikthehet! Por bashkë me lajmin vijnë dhe pikëpyetjet se kush aktor do ta portretizojë agjentin e pashëm sekret pas Daniel Craig. Mediat e huaja kanë bërë disa aludime rreth personazhit të famshëm i cili do veshi smoking dhe do të bëhet James Bond i rradhës për të rrëmbyer zemrat e fansave.

Kujtojmë se Producentja e filmit Barbara Brokoli ka thënë që Bond mund të jetë i çdo ngjyre, por ai është mashkull. Kjo deklaratë erdhi pas thashethemeve të përhapura se agjenti 007 i ardhshëm mund të jetë femër.

Advertisement

Më poshtë keni listën e pretendentëve të mundshëm:

Henry Cavill

Kush do të jetë "James Bond" i radhës pas Daniel Craig?

Michael Fassbender

Kush do të jetë "James Bond" i radhës pas Daniel Craig?

Idris Elba

Kush do të jetë "James Bond" i radhës pas Daniel Craig?

Henry Golding

Kush do të jetë "James Bond" i radhës pas Daniel Craig?

Tom Hardy

Kush do të jetë "James Bond" i radhës pas Daniel Craig?

Tom Hiddleston

Kush do të jetë "James Bond" i radhës pas Daniel Craig?

George MacKay

Kush do të jetë "James Bond" i radhës pas Daniel Craig?

Richard Madden

Kush do të jetë "James Bond" i radhës pas Daniel Craig?

Regé-Jean Page

Kush do të jetë "James Bond" i radhës pas Daniel Craig?

Jamie Dornan

Kush do të jetë "James Bond" i radhës pas Daniel Craig?