NEW MUSIC | Sofia Reyes – “R.I.P.” (feat. Rita Ora & Anitta)

Sofia Reyes ka mundur të bashkojë Rita Ora & Anitta në këngën e saj më të re “R.I.P.”. Kjo nuk është hera e parë që Rita këndon në një këngë me të njëjtin titull. Në 2012-ën ajo këndoi me Tinie Tempah “R.I.P.” një këngë që e bëri të vlerësohej akoma më shumë në arenën ndërkombëtare muzikore.

Gjithsesi ky singëll i fundit i paraqet vajzat shumë “hot” dhe gati për të ngjitur klasifikimet 🙂 Enjoy.