NEW MUSIC | Sam Smith – “How Do You Sleep?” (Official Video)

“How Do You Sleep?” është singëlli më i ri nga Sam Smith. Kënga ështe bashkë-shkruar nga Sam dhe bërësit e hiteve pop Max Martin, Savan Kotecha dhe ILYA. I shoqëruar nga trupa e tij e baletit, “kërcimi” i Sam Smith ka mundur të grumbullojë pothuaj 34 milion klikime që në 4 ditët e para të publikimit 🙂

Për të shuar kureshtjen ja tek e keni.