NEW MUSIC | Sam Smith, Demi Lovato – “I’m Ready”

Sam Smith the Demi Lovato janë mëse gati të pranojnë dashurinë në singëllin e tyre më të fundit.   Smith dhe Lovato tregojnë se si i duan partnerët idealë: besnikē, të fortë dhe që t’a meritojnë dashurinë e tyre.

“I’m Ready” do të jetë pjesë e albumit të ardhshëm të artistit, publikimi i të cilit për momentin është shtyrë.  Albumi fillimisht ish menduar të titullohej “To Die For” dhe do të publikohej më 5 Qershor, por artisti njoftoi më 30 Mars se do t’i ndryshohej titulli dhe data e publikimit si pasojë e pandemisë globale.

Advertisement