NEW MUSIC | Marshmello & Halsey – “Be Kind”

Marshmello the Halsey kanë bashkuar format për singëllin më të ri “Be Kind”. Kënga eksploron çështjet e besimit dhe përforcon idenë se është OK të josh vulnerabël nodal dikujt që do.  Për më tepër ja tek e keni 🙂

Advertisement