NEW MUSIC | Mariah Carey – “Oh Santa!” ft. Ariana Grande, Jennifer Hudson

Dhe sikur të mos mjaftonte fakti se sa herë janë Krishtlindjet kënga hit e Mariah Carey “All I want from Christmas is you” shkon në top 5 të çdo platforme muzikore, ajo vjen me një këngë të re festive.

Këtë herë ajo ka bashkuar forcat me Ariana Grande dhe Jennifer Hudson. Një performancë vokale siç vetëm ato dinë të dhurojnë dhe me video festive sa më s’ka, ja tek e keni “Oh Santa!” 🙂 Gati për festa!

Advertisement