NEW MUSIC | Katy Perry – “Harleys In Hawaii”

Harleys in Hawaii” është kënga më e re e publikuar nga këngëtarja amerikane  Katy Perry. U prezantua si singëll së bashku me nje video shoqëruese. Kënga u shkrua nga Jacob Kasher Hindlin, Perry dhe ka si producentë Charlie Puth dhe Johan Carlsson.

Advertisement