NEW MUSIC | Jonas Brothers ft. Karol G – “X”

Jonas Brothers sapo i dhanë fansave të tyre atë që donin…

Advertisement
Vëllezërit kanë publikuar një dyshe speciale këngësh “XV,” pjesë e së cilës është “X” në bashkëpunim me artisten fituese të Latin Grammy Award-Karol G dhe singëlli tjetër  “Five More Minutes”.
 Të dyja këto këngë janë pjesë e “Happiness Continues,” dokumentarit/filmit të publikuar së fundmi.
Pas 5 vitesh pushim Jonas Brothers duket se po punojnë fort 🙂
Ja tek i keni këngët e reja. Enjoy!