NEW MUSIC | Jennifer Lopez: “Medicine” ft. French Montana

Medicine”  është singëlli më i ri i Jennifer Lopez në bashkë punim me  reperinFrench Montana.  Ky është bashkëpunimi i tretë i artistëve pas “Same Girl” dhe “I Luh Ya Papi”, të dy të publikuar në 2014-ën. Ky është singëlli i parë i Lopez nën etiketën Hitco Entertainment.

ENJOY 🙂

Advertisement