NEW MUSIC | J Balvin: “Rosa”

J Balvin ka publikuar videon e këngës “Rosa” (Pink) pjesë e albumit “Colores”. Në sintoni me titullin e këngës artisti ka bashkëpunuar me regjisorin Colin Tilley the ka sjellë një tjetër masterpiece monokromatike me atmosferë Japonie :p.  “Rosa” pason kështu videot e “Blanco,” “Morado,” “Rojo,” “Amarillo,” “Gris” dhe “Verde.” “Realizimi i këtyre video për  @jbalvin është një moment shumë i rëndësishëm në karrierën time dhë një sfidë e bukur. Uroj që t’i keni pëlqyer. Gëzuar publikimin e 7-të nga albumi” ka shkruar Tilley.

Advertisement