NEW MUSIC | IZA, Ciara and Major Lazer : “Evapora”

Kultura të ndryshme bashkohen në “Evapora”, singëllin për të cilin ylli brazilian IZA ka bashkuar forcat me Major Lazer dhe Ciara. Videoja ështe realizuar nga Felipe Sassi dhe është videoja tipike e kohërave moderne ku veshjet sexy dhe twerk-et nuk mungojnë. Një pjesë pikante është kërcimi i dy artisteve në një kub prej xhami.

“Evapora” do t’a prezantojë IZA-n në një fan zone totalisht të re 🙂

Advertisement