NEW MUSIC | ILIRA – “Easy”

Ilira Gashi është një prej emrave më premtues në tregun gjermano folës, këngëtarja me prejardhje shqiptare kë lëshuar këngën e re.

Këngëtarja ka plasuar në të gjitha platformat digjitale këngën ‘Easy’ në të cilën interpreton anglisht dhe të cilën e ka shoqëruar edhe me një klip. Brenda 2 muajve ky është projekti i katërt i saj pas bashkëpunimit me Dj Tiesto.

Advertisement
Burimi: Lajmi.net