New Music: Elhaida Dani | “Në jetë”

Pas premierës në emisionin Prive, tashmë kënga “I’m Alive” në versionin e saj shqip, është publikuar edhe në internet.
Versioni në shqip titullohet “Në jetë” dhe teksti i saj është shkruar nga Sokol Marsi ndërsa për muzikën kanë punuar Zzap and Chriss.