NEW MUSIC | Ed Sheeran – “Bad Habits”

Ed Sheeran (emri i vërtetë i të cilit është Edward) është shndërruar në një vampir të vërtetë në këngën e tij të radhës, “Bad Habits”.

Ed duket si vampirët e famshëm të TWILIGHT, përveç syve bojëqielli (vampirët i kanë ngjyrë kafe në të kuqe) dhe kostumit pink. Por meqë jemi tek BAD HABITS artisti duket se ka ndryshuar për mirë gjatë kohës së pandemisë. Zakonet e këqija janë zëvendësuar me ato të shëndetshme: “Nuk ha më dy tasa me krahë pule e nuk pi më dy shishe verë në mbrëmje. Kam filluar tė jetoj shëndetshëm dhe të ushtrohem çdo ditë”,- ka thënë ai.

Advertisement