NEW MUSIC | Charlie Puth – “I Warned Myself” [Official Video]

Charlie Puth është rikthyer me një singëll të ri me titull “I Warned Myself,” për të cilin ka realizuar edhe nje video e cila mban firmën e Brendan Vaughan. Ky singëll është shkruar nga Puth dhe Benny Blanco dhe tregon për një marrëdhënie obsesive. Për më tepër ja tek e keni videon. Pasi t’a shihni na tregoni a ju pëlqeu?