NEW MUSIC | Céline Dion – “Courage” (Official Video)

Super ylli i popit Celine Dion është pozicionuar në vendin e parë në “Billboard 200 albums chart”  me albumin e saj “Courage”. Ky album u publikua më 15 Nëntor nën etiketën Columbia Records dhe është i pesti i artistes që renditet i pari në këto 17 vitet e fundit. Kujtojmë se artistja u pozicionua në vendin e parë edhe në vitin 2002 me albumin “A New Day Has Come”.