NEW MUSIC | Alicia Keys – “Underdog” (Official Video)

Alicia Keys, ikonë e muzikës, 15 herë fituese e çmimit GRAMMY ka publikuar video-këngën   “Underdog” nën etiketën RCA Records. Ky singëll është shkruar nga Keys dhe Ed Sheeran dhe prodhuar nga Keys e ohnny McDaid (Ed Sheeran, P!nk). Videoja mban regjinë e  Wendy Morgan. Ja tek e keni 🙂

Advertisement