NEW MUSIC | 3 Musketjerët: “On the road Again” (cover)

Nëse doni të pushtoheni nga optimizmi e të rikujtoni copëza udhëtimi me miqtë tuaj duhet ta dëgjoni me patjetër. Read More…

Advertisement

3 Musketjerët, Aleksandër Gjoka, Elton Deda dhe Redon Makashi janë bashkuar në një udhëtim imagjinar në kushtet e distancimit social. Treshja e njohur ka risjellë një variant të ri cover të këngës së njohur të Willie Nelson, “On the Road Again”, teksti i së cilës duket si i shkruar fiks për ta dhe për të gjithë ne që mezi presim t’u rikthehemi sërish udhëtimeve e aventuarave të reja 🙂

Ja tek e keni! Rrugë të mbarë 🙂