New Arcade Fire

Që nga ky moment albumi mund të para-porositet në një sërë formatesh si CD, MP3 dhe Vinil. Disku do të dalë në fillim të Gushtit dhe do të pasohet nga një sërë datash koncertesh. Tracklista e plotë e THE SUBURBS është:

01 The Suburbs

Advertisement

02 Ready to Start

03 Modern Man

04 Rococo

05 Empty Room

06 City With No Children

07 Half Light I

08 Half Light II (No Celebration)

09 Suburban War

10 Month of May

11 Wasted Hours

12 Deep Blue

13 We Used to Wait

14 Sprawl I (Flatland)

15 SpraWl II (Mountains Beyond Mountains)

16 The Suburbs (continued)