Netflix u lutet të gjithëve! STOP sfidës Bird Box!

Netflix u ka bërë thirrje fansave të mos marrin pjesë në sfidën e Bird Box, pasi filmi horror i frymëzoi njerëzit që të ndërmarrin sfida të përditshme me sytë mbyllur.

Ylli Sandra Bullock  paraqitet si një nënë që përpiqet t’i marrë fëmijët e saj në siguri pas një apokalipsi mbinatyror.

Megjithatë, detyra e madhe është bërë edhe më e komplikuar kur të dyja ajo dhe fëmijët e saj janë me sytë e lidhura për të parandaluar fuqinë mbinatyrore.

Në vazhdën e popullaritetit të filmit, tifozët kanë xhiruar videot e përpjekjeve të tyre për të kryer detyrat e përditshme me sy të lidhur.

Megjithëse shumica e videove përfundojnë në siklet të padëmshëm, Netflix tani u ka bërë thirrje të gjithëve për t’i dhënë fund çmendurisë për shkak se mund të përshkallëzohet dhe të përfundojë në lëndime.