Nëse nuk doni të ndaheni me partnerin, këtë veprim duhet ta bëni menjëherë pas zënkës

Të gjithë do donim që lidhja me të dashurin e zemrës të mos përfundonte kurrë. Por ka një gjë që e shpëton një lidhje nga ndarja dhe është pikërisht: përqafimi.

Sipas psikologëve gjithmonë gjatë natës, madje edhe kur jeni të zënë duhet ta përqafoni partnerin tuaj.

Gjatë kohës që ju përqafoni partnerin tuaj çlirohet oksitoksinë një  hormon, i cili e rrit mirënjohjen dhe besimin.

Të gjithë e dimë shumë mirë se një lidhje nuk është aspak e lehtë. Sidomos në kohët e sotme, kur puna të merr pjesën më të madhe të kohës një marrëdhënie bëhet akoma edhe më e vështirë.

Ndaj këshillohet që sa herë që të ziheni ta përqafoni partnerin tuaj!

/News31.al/