Në shtëpinë tonë

    Shtëpia ka tre kate, pesë dhoma gjumi, ka pishinë, mure xhami, një tarracë dhe ndodhet në një zonë ekskluzive të Sydney-t. Prona përshkruhet si një vend ideal për argëtim, perfekte për festëdashësin George.

    Advertisement