Në Kinema: “ROBIN HOOD”

 

Një luftëtar i kryqëzatave dhe komandanti “Moor” ngrejnë një revoltë të guximshme kundër mbretërisë së korruptuar angleze.

Titulli origjinal:Robin Hood
Zgjatja e filmit:116 Minuta
Shteti/Viti:USA/2018
Lloji:Aventure, Aksion
Aktorë:Taron Egerton, Jamie Foxx, Jamie Dornan, Eve Hewson, Tim Minchin
Regjisori:Otto Bathurst