Në Kinema: “WIDOWS”

Vendosur në qytetin bashkëkohor Chicago, në mes të një periudhe trazirash, katër femra me asgjë të përbashkët veçse një borxhi të lënë nga aktivitetet kriminale të bashkëshortëve të tyre të vdekur, marrin fatin në duart e tyre dhe komplotojnë për një të ardhme sipas kushteve që ato vendosin.

Titulli origjinal:Widows
Zgjatja e filmit:129 Minuta
Shteti/Viti:USA, GBR/2018
Lloji:Krim, Dramë, Triller
Aktorë:Liam Neeson, Viola Davis, Elizabeth Debicki, Jon Bernthal, Colin Farrell
Regjisori:Steve McQueen