Në gjendje të dehur, publikohen fotot që Princ William dhe Kate Middleton nuk do donin t’i shihnin

Princi William dhe Kate Middleton janë një ndër çiftet më të dashur për publikun.

Gjithmonë i shohim të kuruar në detaje dhe shfaqjet e tyre janë gjithe seriozitet dhe elegancë. Ata kanë një jetë rrethuar nga rregulla, por ja që çifti na tregoi që ato janë bërë për t’u thyer. Princi Ëilliam dhe Kate Middleton kanë shijuar disa momente së bashku, por që i ka shoqëruar edhe alkooli.

Advertisement

Paparacët e Max Butterworth, kanë kapur çiftin në një gjendje që nuk i kishim parë kurrë më parë. Madje ne iu kthyem fotove disa herë për t’u bindur nëse ishin ata apo jo. Po, ata janë dhe në një gjendje të dehur. Por qetësohuni! Këto foto janë shkrepur atëherë kur ata ishin vetëm të dashur. Tani një gjë është e sigurt, William dhe Kate nuk do të dëshironin që këto foto të ekzistonin. Por kush ua do kaq të keqen saqë kanë gërmuar në të kaluarën dhe rininë e çiftit? Kjo ende nuk dihet!