U bë kohë që e prisnim…

Si fillim lajmin për shtatëzaninë e saj e dha Ermali, më pas kanë qenë vetëm foto të pjesshme, por tani, bashkëpunëtorët e programit “Lufta e Nuseve” kanë postuar një foto nga një ditë pushimi në borë, ku shohim dhe Amin.

Advertisement

E qeshur dhe e veshur e pulovër e xhup, që, si për të na përmbushur dëshirën, e ka lënë hapur, ne shohim rrumbullakosjen e barkut, por dhe të linjave.

Ami lind pas pak muajsh dhe fotot i kemi pasur vërtet të pakta. Asnjëherë të postuara nga ajo vetë, por miqtë për këtë duhen.