Në dasmën e Sarës dhe Ledionit u kërcye dhe valle tironse (Video)

Ç’kuptim do të kishte një dasëm shqiptare pa valle?

Kështu Sara dhe Ledioni, edhe pse dasmën elegante e realizuan në liqenin Como në Itali, mes luleve dhe dekorit magjik, sollën dhe një pjesë të traditës shqiptare, si vallet e muzikën.

Iconstyle ka publikuar sot një video nga dasma ku shihet familja Hoxha me nusen, teksa kërcejnë valle tironse, gjatë kohës që performon këngëtarja shqiptare Artjola Toska.