Ndahet nga jeta rekordmeni shqiptar i atletikës

Është ndarë nga jeta në moshën 80 vjeçare ish-atleti rekordmen shqiptar Gani Aliaj.

Aliaj lindi në Burrel në më 06.08.1938. Ai është kampion dhe rekordmen në garat 800m,1500m,3000m,3000m/p,4x400m.

Advertisement

Gani Aliaj ka thyer gjithsej 27 rekorde dhe ka fituar 40 medalje ne gara te ndryshme.