Motrat ‘Libohova’ bëjnë paqe? Festojnë me miqtë dhe familjarët!

Motrat ‘Libohova’ paskan bërë paqe. Pas më shumë se dy vitesh, dy ikonat e muzikës shqiptare duket se i kanë zgjidhur mosmarrëveshjet e tyre dhe janë ulur në të njëjtën tavolinë duke festuar me miqtë e familjarët e tyre.

Edhe pse nuk u mor vesh kurrë arsyeja e ‘ftohjes’ së tyre, të gjithë e vunë re se diçka nuk shkonte mes motrave, pasi ndryshe nga herët e tjera, ato nuk shfaqeshin më bashkë në festa familjare, emisione apo në Festivalin e Këngës.

Advertisement

Megjithatë duket se tashmë, ato kanë lënë pas çdo mëri dhe janë bashkuar njësoj si vite më parë. Disa orë më parë, Irma dhe Eranda kanë ndarë në InstaStory pas shumë vitesh një video bashkë, në shoqërinë e njëra-tjetrës e gjthashtu familjarëve të tjerë.