Mohon shtatzëninë, por sapo u zbulua se kur do të lindi reperja e njohur

Dhe pse ata vazhdojnë ta mohojnë, pritet që fëmija të vij në jetë në fillim të korrikut.

Po flasim për reperen Cardi B dhe reperin Offset, për të cilët ka zëra se reperja është shtëtzënë edhe pritet që të sjellë në jetë fëmijën e saj këtë verë saktësisht javën e parë të korrikut, raporton TMZ.com

Advertisement

Cardi B e ka një problem me shtatzëninë dhe kjo lidhet me faktin se këngëtarja nuk do që të ketë ndikime negative për performancën e saj në Coachella.

Por të rikthehemi pak mbrapa në kohë reperi Offset e ka mohuar shtatzëninë e Cardi B duke deklaruar: “Jam vetëm baba i tre fëmijëve. Nuk ka mundësi tjetër”

Megjithatë le të shpresojmë që Cardi B të ketë shëndet të plotë dhe të shkëlqejë në performancën e saj në Coachella.