Moderatori e puth Arjola Shehun në mes të emisionit!!!

Kanë qenë të dy të ftuar në emisionin “ Vizioni I pasdites“ , ku Arjola Shehu ka marrë befas një puthje nga Kelvi Kadilli. Videon, në rrjetet sociale e ka postuar pikërisht ky I fundit. “Sonte sytë zemra”, shkruan Kelvi në krah të videos promo të emisionit.

Arjola është mjaft e preferuar nga publiku dhe konsiderohet si një femër me stil mjaft të vecantë. Profilin e saj në Instagram e ndjek një numër I konsiderueshëm njerëzish, e jo më kot!