Miliona $ për të “qepur” gojën

Amber kuptohet që ka rënë dakord në këmbim të parave. “Është shumë normale dhe e zakonshme që të nënshkruhen marrëveshje “heshtjeje” në radhët e artistëve. Kam dëgjuar se Amber është duke u paguar me shuma prej shtatë shifrash për të mbajtur gojën mbyllur”,- ka thënë një burim i brendshëm. Mmmmm gjithë kjo shumë e madhe parash… Çfare sekreti të jetë duke fshehur vallë Kanye?

Advertisement