Messi ti je? Jo, qenka sozia e tij! S’do ta besoni dot sa ngjajnë me njëri-tjetrin

Kemi parë shpesh të gjenden sozitë e VIP-ave të ndryshëm nëpër botë, por sozia e futbollistit Lionel Messi do t’ju lërë vërtetë pa fjalë.

Gazetari iranian, Reza Parastesh, 25-vjeç, kudo që shkon dhe kudo që shkel shikohet me vëmendjen e të gjithëve duke kujtuar se ai është Messi. Atë e ndalojnë shpesh në rrugë për t’i kërkuar fotografi dhe autografe. Askush nuk e ka kuptuar që ai nuk është vërtetë Messi, aq sa edhe futbollistët e Irakut i janë afruar për ti kërkuar të bëjnë foto.

Advertisement