Më pëlqejnë femrat që zhvishen

Këngëtarja që ka marrë pjesë edhe në filmin BURLESQUE ka rrëfyer: ”Preferoj të shoh femra striptiste sesa meshkuj. Mendoj se filmi BURLESQUE është fiks për mua”. Këngëtarja 29 vjeçare ka pohuar ndërkohë se në këtë periudhë ndihet më sexy se kurrë. “Nuk jam ndjerë kurrë kaq sexy dhe tërheqëse sa tani. Seksi ka qenë gjithnjë një pjesë e konsiderueshme imja, e punës dhe jetës që bëj. Tani ndihem më rehat me veten dhe e di se si t’a arrij atë që dua”,- ka thënë Christina Aguilera për botimin gjerman të revistës GQ.

Advertisement