Me çfarë moti nis 2020-a? Parashikimi për ditët e para të vitit të ri

Ditët e fundit vendi ynë është karakterizuar nga një mot i kthjellët, por i ftohtë. Nëse keni plane për mbrëmjen e fundvitit, moti i kthjellët do t’ju favorizojë, ama duhet të visheni trashë.

Në këtë situatë atmosferike, do të vijë edhe 2020a-a, me mot të kthjellët e të ftohtë. Përjashtim bëjnë zonat malore, ku gjatë fundjavës do të ketë reshje të pakta dëbore.

Advertisement

Megjithatë, ditët e para të janarit do të sjellin rritje të temperaturave dhe përmirësim të kushteve të motit.

/Living/