“Marrin nga 6 rroga”, sipas Gent Zenelaj këta janë njerëzit më të rrezikshëm të shoqërisë

Gentian Zenelaj është një nga figurat më të dashura për publikun shqiptar. Na ka dhuruar shumë të qeshura në programet e humorit ku ka marrë pjesë, na ka emocionuar me rolet e tij në kinematografi, jemi mësuar me të edhe në rolin e moderatorit, por Genti politikan? E vështirë për t’u besuar, por në një intervistë për ‘FitStation’, aktori nuk e përjashtoi këtë mundësi.

Pyetjes “E ke menduar ndonjëherë të bëhesh pjesë e politikës?”, ai iu përgjigj: “Çdo ditë. Një miku im politikan më tha nuk ndryshohet sistemi po nuk u fute brenda sistemit. Problemi më i madh është se politika ka shumë para brenda dhe tendenca që ta çorientosh busullën e ndërgjegjes tënde është shumë e fortë, fillojnë tenderat apo postet.

Advertisement

Ka sot njerëz të padukshëm që marrin 6 rroga dhe ne nuk e dimë. Janë njerëz që për fatin tonë të keq hiqen sikur janë pjesë e shoqërisë civile, ata janë më të rrezikshmit. E mendoj çdo ditë të jem pjesë e politikës, nuk e di nëse jam i duhuri se nuk e përcaktoj unë e përcakton populli apo elektorati. Unë kam vendosur të jem i sinqertë dhe i vërtetë aq sa mundem.”