Marka më e fuqishme e luksit

  Drejtuesi i kompanisë që ka përpiluar listën, Pierre Dupreelle thotë se Louis ka arritur të renditet e para edhe këtë vit falë trashëgimisë së tyre për linjën e çantave e valixheve të udhëtimit. Kompania ka rritur fitimet me 2% duke arritur në një total afër 20 bilion $. Ja dhe markat e tjera që u renditën në këtë listë:

  1. Louis Vuitton

  Advertisement

  2. Hermès

  3. Gucci

  4. Chanel

  5. Hennessy

  6. Rolex

  7. Moët & Chandon

  8. Cartier

  9. Fendi

  10. Tiffany & Co.