Marina Vjollca

“Për shtatë palë qejfe”…

Veshur me rrobdeshambër dhe një palë pantofla të rehatshme, shoqëruar me një gotë verë para televizorit, kjo është mënyra idele për të qëndruar në shtëpi. Kështu duket se e kalon kohën edhe Marina Vjollca, vetëm se në vend të saj, ajo ka postuar në Instagram Story videon e një maceje që portretizon më së miri moderatoren.

Advertisement

Ah moj Marina, sikur të ishim të gjithë kështu…